Vloerreiniging

Voorliefde voor vloeren

Dieptereiniging van het tapijt, periodiek linoleumonderhoud of tegels in sanitaire ruimtes die écht hygiënisch schoon moeten? Vloerreiniging is een vak apart. Dankzij een stevig machinepark en een fikse dosis ervaring zorgen onze collega’s ervoor dat elke vloer er weer als nieuw uitziet en veel langer meegaat. Top! Kun jij weer bijna van de vloer eten.

Want zeg nou zelf...

“Ik doe mijn werk gewoon heel graag. Elke opdracht is namelijk weer een nieuw puzzeltje dat je ter plekke moet oplossen. Wat voor materiaal tref je aan en welke machine gaat daar het beste resultaat op geven; dat is de uitdaging. Niks zo leuk als wanneer je een vieze vloer weer helemaal kunt laten stralen. Linovloeren opwrijven of tegels schrobben….het komt altijd mooier onder je machine uit!”
Frank Bartelen
medewerker vloeronderhoud
“Voor ons als Defensie is het een landelijke eis om sociaal aan te besteden en kansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar wat mij betreft gaat het veel verder dan die regeltjes en afspraken; Defensie moet, maar wíl ook graag zijn steentje bijdragen aan een betere maatschappij.

Alle medewerkers van WVS Schoonmaak die voor ons aan de slag zijn, zien we echt als onze volwaardige collega’s. Het is onze plicht om samen te kijken hoe we de kracht van iedereen binnen Defensie optimaal kunnen benutten. Dat geldt voor een F16-monteur, maar net zo goed voor onze schoonmakers. We hebben ze allemaal hard nodig!”
Armand Martens
locatiemanager facilitair bedrijf Defensie / Vliegbasis Woensdrecht

Ook behoefte aan écht schoon?

Waarmee kunnen wij je verder nog mee helpen?

Interieur­schoonmaak

Glas­bewassing

Sanitaire producten

Meld je aan voor een baan!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik heb al werkervaring als schoonmaker*