Opleidingen

Groeien is een schone zaak

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal en daar investeren we graag in. Dat doen we onder andere door opleidingen en (persoonlijke) ontwikkelmogelijkheden aan te bieden. Veel van deze trajecten worden gefaciliteerd door onze eigen professionals en vinden plaats op de werkvloer of in onze opleidingsruimtes.

Deze praktijkleerformule is zo succesvol dankzij nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en onderwijspartners. Samen creëren we meer kans op glans!

Momenteel bieden we de volgende opleidingen aan voor onze eigen collega’s, maar ook voor externe partijen en onderwijsinstroom:

  • Basisopleiding algemene schoonmaak
  • Basisopleiding schoonmaak gezondheidszorg
  • Docentenopleiding algemene schoonmaak (basis)
  • Docentenopleiding schoonmaak gezondheidszorg (basis)
  • TOP Academie WVS schoonmaak
  • Leerroute schoonmaak
  • Arbeidstraining werknemersvaardigheden schoonmaak

Interesse?

Heb je interesse om in te stromen of een opleiding af te nemen? Onze opleidingscoördinator Jeanine van Aart vertelt je er graag vrijblijvend meer over.

Want zeg nou zelf...

“Toen ik voor het eerst stage kwam lopen bij WVS Schoonmaak wist ik meteen: dit is het! Dat klinkt misschien gek voor iemand van mijn leeftijd, maar ik hou echt van aanpakken. Studeren, boeken lezen… Nee, school is gewoon niet mijn ding. Ik wil lekker bezig zijn en leren door te doen.

Als het meezit, kan ik deze stage goed afronden en hopelijk vanaf mijn 18e verjaardag doorstromen naar een baan bij WVS Schoonmaak. Eindelijk echt mijn eigen geld gaan verdienen. Sparen voor een auto, een weekendje weg en uiteindelijk op mezelf wonen: ik zie het al helemaal voor me. Je moet doelen stellen in je leven en dingen doen die je echt leuk vindt, dat is belangrijk.”
Alisha van Gogh
stagiaire TopAcademie WVS Schoonmaak / Da Vinci college Roosendaal
“De schoonmaaksector is booming business en een belangrijke toekomstige arbeidssector voor onze leerlingen. Vandaar dat we zochten naar een aanvullende manier om ze goed voor te bereiden op de beroepspraktijk. Het mooie aan de samenwerking met WVS Schoonmaak is, is dat we leerlingen die interesse hebben in facilitaire dienstverlening nu ervaring en toekomstperspectief kunnen meegeven welke we op school niet kunnen bieden.”
Marjoke Bakker
domeinleider praktijkonderwijs bovenbouw / Da Vinci College Roosendaal

Meld je aan voor een baan!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik heb al werkervaring als schoonmaker*