Glasbewassing

Ruiten reinigen als de beste

Gevelramen lappen, glasreiniging op hoogte of separatieruiten die wel wat aandacht kunnen gebruiken? Ons glasbewassingsteam draait zijn hand er niet voor om! Of het nou gaat om klassiek glas-in-lood of flinke meters industrieel glas; wij regelen het. Want zowel binnen als buiten werken wij ons voor onze zakelijke klanten graag in het sop.

Want zeg nou zelf...

“Tevreden opdrachtgevers en een glimlach op het gezicht van mijn mensen, daar doe ik het voor. Het is de kunst om mee te denken met de klant én in de gaten te houden wat werkt voor mijn team. Ik probeer iedereen vanuit zijn eigen kwaliteit op een opdracht in te plannen.”
Ron Schouwenaars
voorman glasbewassing
“Als gemeente Steenbergen hebben wij een voorbeeldfunctie in maatschappelijk verantwoord ondernemen. We proberen op allerlei gebieden zoveel mogelijk duurzaam te handelen en sociaal regionaal in te kopen. En daar past de dienstverlening van WVS schoonmaak helemaal bij.

Maar om eerlijk te zijn, zit het échte voordeel van de samenwerking met WVS Schoonmaak voor mij in het contact met de mensen zelf. De manier waarop iedereen naar eigen kunnen zijn uiterste best doet en zo puur en persoonlijk met je omgaat…heel aanstekelijk. De klus wordt prima geklaard op een menselijke manier. En zo zou het eigenlijk overal moeten zijn, toch?”
Peter van Oort
accommodatiemanager vastgoedbeheer / Gemeente Steenbergen

Ook behoefte aan écht schoon?

Waarmee kunnen wij je verder nog mee helpen?

Interieur­schoonmaak

Vloer­reiniging

Sanitaire producten

Meld je aan voor een baan!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik heb al werkervaring als schoonmaker*