Interieurschoonmaak

Lekker schoon,
lekker bezig!

Kantoren stofzuigen, bureaus afstoffen, vloeren dweilen, toiletten reinigen. You name it, wij doen het. Onze dames en heren van interieurschoonmaak werken overdag in kleine groepen samen met hun voorman of voorvrouw aan het reinigen van alle binnenruimtes in jouw bedrijf of instelling. Altijd flexibel en op basis van de behoefte van de opdrachtgever. Het kan maar geregeld zijn!

Want zeg nou zelf...

“Al jaren maak ik schoon op twee NUTS basisscholen in Breda. In de ochtend op de ene vestiging en in de middag op de andere. Het allerleukst vind ik dat de kindjes me op het schoolplein al herkennen als ik aankom. Dan zwaaien ze en roepen ze heel hard mijn naam. Natuurlijk zwaai ik terug. Ik voel me zo thuis hier!”
Charity Okrah
medewerker interieurschoonmaak
“Als NUTS scholen vinden we maatschappelijk verantwoord ondernemen de normaalste zaak van de wereld. Want daar waar je kunt, moet je andere mensen helpen, toch? De filosofie van WVS Schoonmaak raakt waar wij als NUTS scholen voor staan: belangeloos iets voor een ander willen doen. Een goed voorbeeld dat we ook aan onze leerlingen proberen mee te geven.

Er lijkt soms koudwatervrees te zijn voor een schoonmaakbedrijf dat overdag aan de slag gaat. Maar onze ervaring is dat het juist van meerwaarde is. Als er ergens tussen lessen of pauzes door een ongelukje gebeurt, is het een kwestie van een van de dames van WVS Schoonmaak roepen en het is opgelost. Zo flexibel en persoonlijk…dat is het voordeel van dagschoonmaak.”
Frans Joseph de Graaf
directeur NUTS scholen / Breda en Teteringen

Ook behoefte aan écht schoon?

Waarmee kunnen wij je verder nog mee helpen?

Vloer­reiniging

Glas­bewassing

Sanitaire producten

Meld je aan voor een baan!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik heb al werkervaring als schoonmaker*