Sanitaire producten

Extra service...
kleine moeite!

Toiletrollen, zeepdispensers, handdoekjes en desinfectiemiddel voor je handen…op deze basics wil je natuurlijk niet mispakken. Maar wat een rompslomp om zelf alles los te moeten inkopen. Daarom helpen we jouw organisatie graag aan kwaliteitsproducten voor alle sanitaire ruimtes. Zo is je voorraad altijd up-to-date en heb jij je handen vrij!

Want zeg nou zelf...

“Als voorvrouw rijd ik van de ene schoonmaaklocatie naar de andere om onze werkzaamheden te controleren en de vraag van de klant door te vertalen naar de leidinggevende op de werkvloer. Voorraadbeheer van de sanitaire producten en een vinger aan de pols houden bij medewerkers hoort daar ook bij. Ik wil van onze mensen én de klant oprecht weten wat er speelt en waar behoefte aan is. Alleen dan kun je erop inspelen door collega’s in hun kracht te zetten en precies de juiste producten aan te bieden.”
Mariska van Broekhoven
voorvrouw
“Voor een bedrijf dat in ploegen werkt en ook nog eens zo hard groeit zoals Thetford doet, is het heel belangrijk dat de schoonmaakwerkzaamheden daar flexibel op aansluiten. Als wij bijvoorbeeld snel op moeten schalen, betekent het ook dat onze toiletten en sanitaire producten per direct meer aandacht vragen. Het prettige van de samenwerking met WVS Schoonmaak is, dat dit in goed overleg meteen wordt vertaald naar de werkvloer.

De samenwerking met een sociale organisatie als WVS Schoonmaak staat of valt met goede aansturing naar medewerkers. Als opdrachtgever hebben wij daar natuurlijk geen tijd voor en het is onze expertise ook niet. Daarin zijn de objectleidster en voorvrouw van WVS Schoonmaak voor ons van groot belang; zij nemen ons dat volledig uit handen.”
Angeline Monden
Management Assistant / Thetford Etten-Leur

Ook behoefte aan écht schoon?

Waarmee kunnen wij je verder nog mee helpen?

Interieur­schoonmaak

Vloer­reiniging

Glasbewassing

Meld je aan voor een baan!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik heb al werkervaring als schoonmaker*