Over ons

Jouw kans op
meer glans

WVS Schoonmaak is het sociaalste professionele schoonmaakbedrijf van West-Brabant! Wij geloven dat iedereen een glanzende kans in het leven verdient. Daarom creëren we al sinds 2009 elke dag waardevolle plekken op de arbeidsmarkt en leveren we brandschoon resultaat voor ruim driehonderd zakelijke opdrachtgevers. En wist je dat WVS Schoonmaak zelf haar eigen vakmensen in de praktijk opleidt? Op deze manier maken we samen de wereld een beetje beter én schoner!

Onze medewerkers

Ons hart ligt bij het creëren van waardevol werk voor mensen die in de maatschappij tussen wal en schip vallen. Wat voor arbeidsbeperking je ook hebt; iedereen verdient een kans om een goed leven voor zichzelf op te bouwen en het hebben van werk speelt daar een belangrijke rol in. Je eigen geld kunnen verdienen, ergens bij horen en plezier hebben, de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen en gewaardeerd worden voor wie je bent en wat je kunt… daar gaat het om!

Momenteel bestaat WVS Schoonmaak uit tweehonderdvijftig medewerkers die allemaal hun eigen unieke bijdrage leveren aan ons mooie bedrijf. Ondanks dat wij op de werkvloer geen onderscheid maken tussen collega’s is ons personeelsbestand opgedeeld in 25% hoeksteenbanen en 75% ontwikkelbanen. De hoeksteenbanen zijn ondersteunende functies gericht op management, administratie, training en begeleiding. Medewerkers in een ontwikkelbaan krijgen de kans om bij ons in de praktijk het schoonmaakvak te leren, werknemersvaardigheden uit te breiden en persoonlijk te groeien. Doorstroom binnen ons bedrijf of naar zusterbedrijven in onze branche is natuurlijk ook mogelijk.

Ontwikkeling

Onze slogan is natuurlijk niet voor niks ‘Jouw kans op meer glans’! We vinden het namelijk hartstikke belangrijk dat je bij ons de kans krijgt om te groeien; als professional én als mens. Om onze medewerkers als professionele schoonmakers een stevige plek op de arbeidsmarkt te bieden, helpen we ze daarom hun vakkennis en werknemersvaardigheden te ontwikkelen. Dat doen we direct in de praktijk op de werkvloer en vanuit onze eigen opleidingsruimtes. We werken ook nauw samen met regionale praktijk- en vso-scholen en leerwerkbedrijf WVS.

Daarnaast geloven wij dat wanneer je als mens goed in je vel zit, je ook beter presteert op je werk. Daarom ondersteunen we onze medewerkers op het gebied van persoonlijk welzijn. Denk hierbij aan oprechte aandacht en begeleiding, maar ook aan het afstemmen van werkzaamheden op wat iemand wél kan.

Verder zijn we als organisatie natuurlijk ook altijd in ontwikkeling. We zijn leergierig, niet bang om nieuwe dingen te proberen en willen steeds weten hoe we slimmer en beter kunnen worden in wat we doen. Groeien is immers een schone zaak!

Opdrachtgevers

Onze zakelijke opdrachtgevers kiezen heel bewust voor een schoonmaakbedrijf dat een steentje bijdraagt aan een betere wereld. Ze zijn bereid een eerlijke prijs te betalen voor de combinatie van een professioneel schoonmaakresultaat mét maatschappelijke meerwaarde. Er is wederzijdse betrokkenheid en WVS Schoonmaak investeert heel bewust in langtermijnrelaties. Naast onze medewerkers, zijn opdrachtgevers dan ook onze belangrijkste ambassadeurs.

Wij zeggen zelf ook wel eens dat we voor, maar vooral mét opdrachtgevers werken. Samen zijn we namelijk op sociale schoonmaakmissie naar meer kans op glans. Want als wij een schoonmaakklus gegund krijgen, betekent het namelijk dat we direct toekomstkansen kunnen bieden aan onze medewerkers. Win-win!

Je vindt onze zakelijke schoonmaakdiensten in de regio West-Brabant en aangrenzende delen van Zeeland. Van Breda tot Goes helpen we jouw organisatie graag aan een schonere en gezondere werk- en leefomgeving.